Nieuws

We brengen hier het allerlaatste nieuws van Godcentre Antwerpen. Op deze pagina is alles te vinden over waar wij de laatste tijd mee bezig zijn. Wilt u op de hoogte gehouden worden en notificaties ontvangen van onze nieuwsartikelen?  Dan raden wij u zeker aan om de notificaties aan te zetten. 

Back to school
Op 1 september begonnen, na 2 heerlijke zomermaanden, de scholen weer. De één had er enorm veel zin in, de ander beduidend minder. Voor alle onze scholieren, studenten en mensen die werken in het onderwijs hebben we gezamelijk op de zondag er voor gebeden en een zegen uitgesproken voor het hele schoolseizoen.
01-09-2022
Visite
In augustus kregen we speciaal bezoek. Pastor Jeroen Dorstijn van GODcentre Gouda kwam uit Nederland naar Antwerpen om heerlijk samen te genieten van God.
28-08-2022
Zomer Picknick
De Community Connect Zomer Picknick! Het weer was super, het eten heerlijk en het gezelschap formidabel!
09-08-2022
Jamsession no.1
Onze eerste jamsessie is een feit. Het werd een mooi zondagmiddag met volop muziek, mooie vlag creativiteit en heel veel gezelligheid!
26-06-2022
Vaderdag
Wij kunnen met recht zeggen dat we de allerbeste Vader hebben: God! Daarnaast hebben we op deze vaderdag ook alle vaders en mannen in de gemeente in het zonnetje gezet. Dat hoeft natuurlijk niet alleen met vaderdag. Een klein kaartje komt al heel ver!
12-06-2022
Familiedag 2022
Traditiegetrouw werd de familiedag weer met Hemelvaart gevierd. Dit keer kwamen we samen in Voorschoten (NL) met GODcentre Voorschoten, GODcentre Gouda, GODcentre Utrecht en Gods Foundation. Het werd één groot familiefeest, van de voormiddag tot aan de avond toe!
26-05-2022