Nieuws

We brengen hier het allerlaatste nieuws van Godcentre Antwerpen. Op deze pagina is alles te vinden over waar wij de laatste tijd mee bezig zijn. Wilt u op de hoogte gehouden worden en notificaties ontvangen van onze nieuwsartikelen?  Dan raden wij u zeker aan om de notificaties aan te zetten. 

Wij gaan verbouwen!
GODcentre Antwerpen gaat verhuizen! Maar hiervoor moet er nog veel gebeuren in het nieuwe gebouw. Help jij mee?
14-02-2023
Familiedienst
Nog voor alle drukte van de december maand, hebben we een intieme Familiedienst gehad. Er was natuurlijk volop praise en worship en een mooi woord van bemoediging. Maar deze keer deelden we meer.
27-11-2022
Kinderwerkersdag XL
'Don't hold back' klonk het op de Kinderwerkersdag XL, waar ver over de 100 kinderwerkers van de 4 verschillende GODcentre gemeenten samen kwamen. Ze werden er bemoedigd, geïnspireerd, onderwezen en dat allemaal in een gezellige, muzikale en tot in de puntjes verzorgde setting.
01-10-2022
Praise & Worship met Vinesong
Een internationale muziekgroep die in Zuid-Afrika gestart is, in Groot-Brittanië gevestigd is, momenteel uit vier nationaliteiten bestaat en hier in Antwerpen in het Nederlands en Frans God bezingen. Dat alleen al is bijzonder!
25-09-2022
Back to school
Op 1 september begonnen, na 2 heerlijke zomermaanden, de scholen weer. De één had er enorm veel zin in, de ander beduidend minder. Voor alle onze scholieren, studenten en mensen die werken in het onderwijs hebben we gezamelijk op de zondag er voor gebeden en een zegen uitgesproken voor het hele schoolseizoen.
01-09-2022
Jamsession no.1
Onze eerste jamsessie is een feit. Het werd een mooi zondagmiddag met volop muziek, mooie vlag creativiteit en heel veel gezelligheid!
26-06-2022
Vaderdag
Wij kunnen met recht zeggen dat we de allerbeste Vader hebben: God! Daarnaast hebben we op deze vaderdag ook alle vaders en mannen in de gemeente in het zonnetje gezet. Dat hoeft natuurlijk niet alleen met vaderdag. Een klein kaartje komt al heel ver!
12-06-2022