Kinderkerk

Kinderkerk (0-12 jr)

Wij geloven dat elk kind is gekozen om God te ontmoeten en Hem te leren kennen. Elke zondag is er een speciaal programma voor de kinderen tussen de 0-12 jaar, verdeeld over verschillende leeftijdsgroepen. Aan de hand van allerlei activiteiten, zoals spel, drama en muziek nemen we de kinderen mee in het Woord van God en nemen we de tijd om God te zoeken. Tijdens de kinderkerk vinden wij het belangrijk dat elk kind God op zijn/haar eigen manier mag leren kennen. 

Elke zondag wordt uw kind van harte welkom geheten door onze kinderwerkers. Alle kinderen worden op zondag 'ingecheckt' en aan het einde weer 'uitgecheckt'. Om dit makkelijker te maken, kunt u uw kind alvast aanmelden als 'gast' of 'gemeentelid'. 


Aanmelden 'Mijn GODcentre'

CONNECT

Kinderkerk
nieuws

Nieuws

Agenda

bekijken
Agenda

Wanneer
Elke zondag

Tijd
10:00 tot 12:00

Locatie
Jules Moretuslei 328, 2610 Wilrijk, Antwerpen

Stel ons een vraag

Contact

Ons programma

Family Matters

Family Matters is een speciaal geschreven programma door GODcentre Voorschoten en is dan ook het programma wat wij binnen de kinderkerk gebruiken. De naam betekent: 'Familie doet er toe' en dat is ook het doel van ons programma. Het gezin is de belangrijke basis voor het kind en daarom willen we het kinderwerk samen met het hele gezin doen. Kinderkerk bestaat niet alleen uit een programma op zondag, maar gaat door in de week erna, op de plekken waar ouders, grootouders en andere familieleden zijn.   

LEES MEER

'En Jezus bad dit gebed: "Vader, Heer van de hemel en aarde, dank U wel dat U aan kleine kinderen hebt bekendgemaakt wat U voor wijzen en geleerden verborgen hebt gehouden. Ja, Vader, want zo hebt U het gewild.'
- Mattheüs 11:25-26

Visie

God's Chosen Kids

De naam zegt het al: De kinderen zijn gekozen door God. Elk kind is gekozen om te leven met Hem. Wij geloven dat God hun vriend, vader, verlosser, koning en nog meer wilt zijn. Tijdens de kinderkerk willen we de kinderen meenemen in wie God is en waarom zij gekozen zijn. 

God's Chosen Kids is gebaseerd op 3 pijlers: Christ, Compassion & Community. De kinderen zijn geroepen om God beter te leren kennen en om op Hem te gaan lijken. Om meer op Jezus te gaan lijken is het belangrijk om net als Hem, om te kijken naar de mensen om ons heen en uiteindelijk een eenheid te gaan vormen.  

Binnen de kinderkerk staat de drie-eenheid centraal van God de Vader, Jezus de Zoon en de Heilige Geest. Wij geloven dat kinderen geen kleinere Heilige Geest hebben dan volwassenen en dat God heel krachtig door hen heen wil werken. 

Samen gaan we op een ontdekkingsreis wie God is en hoe Hij de kinderen wil gebruiken met al hun gaven en talenten.  

Nieuws