Kernteam

Sandy & Deborah Middleton 

Sandy en Deborah Middleton zijn de pastors van GODcentre Antwerpen. Zij hebben twee prachtige kinderen en houden van samen genieten van het leven wat God geeft.

LEES MEER

Elizabeth Fanoiki

Elizabeth is oudste van GODcentre Antwerpen. 
“Ik ben Elizabeth en vind het geweldig om betrokken te zijn bij het bouwen van de gemeente en alles wat daarvoor nodig is. Mijn verlangen is om God te dienen en mensen te helpen groeien zowel binnen als buiten de gemeente. Dat we een kerk zijn waar mensen God persoonlijk ervaren en bekrachtigd worden om een zegen te zijn voor anderen. Binnen GODcentre Antwerpen zal ik actief zijn in bestuurlijke zaken en trainingen.“Silvia

"Ik ben Silvia  en ik vind het belangrijk dat alle mensen ervaren dat God ze ziet, van ze houdt, en een plan met hun leven heeft. Ik geniet ervan om mensen te zien groeien in wie ze zijn als kind van God en ik geloof dat we elkaar allemaal nodig hebben te leven zoals God het bedoelt heeft. Ik geniet van wandelingen door de natuur, lekker koken, en een gesprek van hart tot hart."

Jessica van den Boom

"Ik ben Jessica en ben sinds de start van GODcentre Voorschoten al deel van deze prachtige gemeente. Ik ben dankbaar om te mogen dienen in GODcentre Antwerpen en zal mij hier richten op het kinderwerk. Elk kind is belangrijk om gezien te worden en mijn passie is om in samenwerking met de ouders en de kinderwerkers de kinderen dichter naar God toe te brengen en om Zijn hart te laten zien aan hen." 

Abigail Finsy

"Ik ben Abigail en kom sinds dat ik 11 jaar ben in GODcentre. Ik ben opgegroeid in deze gemeente en het is echt mijn thuis geworden. Ik heb de stap gezet om een deel te zijn van GODcentre Antwerpen. Ik wil echt samen bouwen aan het huis van God waar mensen mogen zijn wie ze echt zijn zonder zich te schamen en in een veilige omgeving steeds meer met elkaar kunnen groeien in geloof. Ik geloof dat God echt een God van eenheid is. Ik wil helpen bij het bouwen van het Lichaam van Christus."